Kroonenberg Totaal Techniek

TECHNIEK

gebaseerd op

vakmanschap

SERVICE & ONDERHOUD

Service, onderhoud,
(Wettelijk verplicht) Onderhoud

Om uw installatie in een optimale conditie houden is jaarlijks onderhoud cruciaal. Zo zorgt u ervoor dat uw materialen goed blijven functioneren 

Nieuwe installaties

Ingeval van nieuw geleverde apparatuur, bieden wij desgevraagd een onderhoudsovereenkomst aan. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een koelinstallatie is het belangrijk regelmatig onderhoud uit te voeren. Een serviceovereenkomst biedt u alle essentiële onderdelen zoals de filter,  elektronica en koeltechnisch componenten worden nagezien en gecontroleerd op werking. Filter wordt gereinigd of vervangen en de verdamper/koelerblok wordt behandeld met protect spray wat schimmel en nare geurtjes tegen gaat.

Iedere installatie waar wij aan werken kan worden opgenomen in ons systeem, zodat er een goede historie wordt opgebouwd van de installatie(s). 

Airconditioning, koeltechniek, luchtbehandeling
Bestaande installaties

Heeft u reeds installaties zoals; airconditioningunits, gebouw gerelateerde klimaatbeheersingssystemen, etc., dan nemen wij deze graag op in ons service programma!

Service koelinstallatie

Uw koelinstallatie of vriescel moet betrouwbaar en optimaal functioneren, dag en nacht. Goed onderhoud is het behoud van koelapparatuur en koelinstallaties en verlengt de levensduur. Daarom bieden wij onze klanten desgevraagd een serviceovereenkomst aan.